HTML

Védtelen félfiak

Friss topikok

Címkék

Szeretet...bárcsak tudnánk, hogyan kell

2018.10.04. 21:50 timotheus78

Mozaik család, sok gyerek az új és a régi házasságban is.

Az "előző élet"-ből kilépni akaró szülők, akik a magukba szívott ősi minták és a közös gyerek miatt múltat idéző történések miatt mégsem tudnak valóban változtatni, legtöbbször belelépnek ugyanabba a folyóba.

De én változtatok, nem lépek bele. Nem. Elkezdtem 5 éve, s akkor azt hittem, nehéz lesz, de 1-2 év és már könnyebb lesz.

Nem könnyebb. A régiek sosem hiszik el, hogy változtatsz, s pláne nem, hogy megváltoztál. Hogy mások lettek az elsődleges értékek, hogy aki a fél életét végig dugta, az most hogyan tudhatna megküzdeni a saját emberré, esetemben felnőtt férfivá válásáért.

Nem könnyebb, mert bármilyen rosszakat cselekedtél a múltban, azzal fogadtak el, arról sustorogtak a hátad mögött jóízűen. S most? A sustorgóknak a jelened unalmas is, elfogadhatatlan is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vedtelenfelfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr666568045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása